Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μπογιές στην αμερικάνικη εταιρεία Euronet

Η ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «Αναρχικοί-αναρχικές» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές και σφυριά στα κεντρικά γραφεία της Euronet στην Καλλιθέα. Η σχετική ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο site που διατηρεί ο συγκεκριμένος χώρος και τονίζεται ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε «ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δήμητρη Κουφοντίνα καθώς και στους 2 ακόμα απεργούς πείνας Νίκο Μαζιώτη και Γιάννη Δημητράκη».
Σημειώνεται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη και προκλήθηκαν φθορές στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ένας αμερικανικός πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, με έδρα το Κάνσας, που προσφέρει παγκοσμίως αυτοματοποιημένες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ), υπηρεσίες σημείου πώλησης (POS), υπηρεσίες πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, ανταλλαγή συναλλάγματος και άλλες ηλεκτρονικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και λογισμικό πληρωμών.Από το 2019, η Euronet εξυπηρετεί 50.000 ΑΤΜ και 330.000 τερματικά σημείων πώλησης σε 170 χώρες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες