Αναρχικοί από κατάληψη Palmares που εκκενώθηκε: «Καμία ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη»

Ευθείες προειδοποιήσεις πως καμία ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη, στέλνουν αναρχικοί της κατάληψης Palmares που εκκενώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα.
Σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών, σημειώνουν πως «σήμερα το πρωί, στις 6:30 μπάτσοι όλων των ειδών (Ασφαλίτες, Ματ, καπελάκηδες, οπκε) έκαναν έφοδο στην κατάληψη. Ξεκίνησαν να χτυπούν την πόρτα φωνάζοντας να ανοίξουμε και πως βρίσκονται εκεί με παρουσία εισαγγελέα με σκοπό την έρευνα και την εκκένωση του σπιτιού. Αφού μετά από ώρα μπήκαν μέσα ξεκίνησαν να ερευνούν το σπίτι, με την παρουσία μας πάντα, χωρίς να καταφέρουν να βρουν κάτι επιλήψιμο. Μέσα στο κτήριο βρισκόμασταν έξι συντρόφισσες/οι. Έπειτα μεταφερθήκαμε στο τμήμα και μας απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες : Διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί προστασίας των δημόσιων κτημάτων».
Οι αντιεξουσιαστές κατηγορούν την Νέα Δημοκρατία αλλά και την διοίκηση του γηροκομείου της πόλης, καθώς όπως αναφέρουν, «μεγάλο κομμάτι τόσο στην ενορχήστρωση όσο και στην τέλεση της τελευταίας πράξης έχει και το Γηροκομείο Λάρισας, το οποίο αποφάσισε να ανανεώσει εκ νέου την μήνυση του. Αυτό μας δείχνει την ιδιοκτησιακή πολιτική του Γηροκομείου το οποίο δηλώνει δημόσια και ανοικτά πως λόγω μεγάλων οικονομικών δυσχερειών αδυνατεί όχι μόνο να φροντίσει τους τρόφιμους του αλλά και να καλύψει τις μισθοδοσίες των εργαζομένων του».
Καταλήγοντας υποστηρίζουν πως «η απάντηση μας προς όλους αυτούς είναι ξεκάθαρη και λέει πως η βία που μας ασκείται έμμεσα ή άμεσα δεν θα μείνει αναπάντητη. Αν ο κόσμος που ονειρεύονται δομείται πάνω στις πλάτες των απόκληρων και των εξεγερμένων αυτής της κοινωνίας, αν η πρακτική τού “ότι δεν λύνεται κόβεται” γίνει κυρίαρχη, τότε αυτός ο κόσμος δεν μας χωρά και θα κάνουμε τα πάντα για να τον αλλάξουμε. Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο καθώς η αλληλεγγύη μας θα κερδίσει».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες