Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών – Την αποκάλεσαν «δολοφόνο»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, δέχθηκε χθες (18/12) επίθεση από αντιεμβολιαστές.
Μετά την ολοκλήρωση ημερίδας με θέμα την πανδημία, αντιεμβολιαστές απαίτησαν να παραδώσουν στην Μαστοράκου έγγραφο εναντίον της εμβολιαστικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με το pelop.gr, όταν εκείνη αρνήθηκε να το παραλάβει, την έσπρωξαν και άρχισαν να την αποκαλούν «δολοφόνο» και να την κατηγορούν ότι δηλητηριάζει παιδιά.
Η Μαστοράκου θα βρεθεί τη Δευτέρα (20/12) στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου να τον ενημερώσει για το επεισόδιο αλλά και για άλλες απειλές που έχει δεχθεί από άτομα του αντιεμβολιαστικού κινήματος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Νεκρή 89χρονη μετά από φωτιά στο σπίτι της!
Η σπείρα με τα εικονικά «τροχαία» χτύπησε ξανά: Πήρε 20.000 ευρώ από δασκάλα – «Ο άνδρας σου θα πάει φυλακή!»
Να μην δημοσιοποιηθούν προσωπικά της στοιχεία ζητά η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Αλυσίδες χρειάζονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες