Άντριου Τέιτ: Υπό κράτηση για άλλες 30 ημέρες- Κατηγορείται για βιασμό και εμπορία ανθρώπων

Για άλλες 30 ημέρες θα παραμείνει υπό κράτηση ο Άντριου Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Δικαστήριο συμφώνησε στην παράταση της κράτησης του Άντριου Τέιτ και των άλλων τριών κατηγορουμένων- του αδελφού του, Τριστάν και δύο Ρουμάνων. Όλοι τους είχαν τεθεί υπό κράτηση αρχικά για 24 ώρες, αλλά οι εισαγγελείς κατά του οργανωμένου εγκλήματος είχαν ζητήσει να παραμείνουν στη φυλακή για άλλες 30 ημέρες, αίτημα που ενέκρινε το δικαστήριο.

Ο πρώην κικμπόξερ- και αμφιλεγόμενος influencer που έχει προκαλέσει αντιδράσεις λόγω του μισογυνισμού του- και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την Πέμπτη έπειτα από εφόδους των ρουμανικών αρχών σε ακίνητα στο Βουκουρέστι.

Μετά την παράταση της κράτησής τους, ο δικηγόρος του Τέιτ, Κονσταντίν Βιντίανετς, δήλωσε ότι δεν υπήρχαν λόγοι για αυτό το «δραστικό μέτρο», αλλά συμπλήρωσε πως είναι «δικαίωμα του δικαστή».

Η έρευνα σε βάρος των αδελφών Τέιτ ξεκίνησε τον Απρίλιο. Έξι γυναίκες έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

«Οι τέσσερις ύποπτοι … φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που προοριζόταν να προβληθεί σε ιστοσελίδες, έναντι χρημάτων. Θα κέρδιζαν σημαντικά ποσά», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι εισαγγελείς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες