Απίστευτη έκπληξη στο Ογκολογικό Παίδων από πυροσβέστες: Ντύθηκαν «ιπτάμενοι Αγιοβασίληδες» και μοίρασαν δώρα στα παιδιά!

Πυροσβέστες, ντυμένοι με τις στολές του Άη Βασίλη, κατέβηκαν με σχοινιά στα παράθυρα των μικρών παιδιών και τους μοίρασαν δώρα αλλά και ευχές.

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/12) στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», με τους μικρούς φίλους να απολαμβάνουν και μια μεγάλη έκπληξη που έγινε αποκλειστικά για αυτούς.

Τους «ιπτάμενους Αγιοβασίληδες» που… προσγειώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας. Τους υποδέχτηκαν όλο χαρά οι μικροί ασθενείς, μαζί με τον Διοικητή του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και Π&Α Κυριακού Εμμανουήλ Παπασάββα, τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου Τζωρτζίνα Έλληνα και τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αττική Υποστράτηγο Παναγιώτη Νιάφα.

Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου Τζωρτζίνα Έλληνα κατά την έναρξη της εκδήλωσης δήλωσε: «Είναι χαρά μας που υποδεχόμαστε τους πυροσβέστες μας. Σας ευχαριστούμε γιατί ήρθατε να σκορπίσετε χαμόγελα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”. Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείται στην κοινωνία. Τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα χρονιά. Χρόνια Πολλά»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες