Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Πήγε να εισπράξει τη σύνταξή της και στο ΙΚΑ εμφανιζόταν νεκρή εδώ και 3 μήνες (βίντεο)

Μία κωμικοτραγική ιστορία έζησε η συνταξιούχος Καλλιόπη Μυλωνίδου από την Θεσσαλονίκη, καθώς πήγε στο ATM  να εισπράξει τη σύνταξή της και εκεί κατάλαβε από λάθος που έγινε στο Ληξιαρχείο, θεωρείτο πεθαμένη!

Δεν είχε εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ στον λογαριασμό της, καθώς, από λάθος που έγινε στο Ληξιαρχείο, θεωρείτο πεθαμένη!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, αποτάθηκε αμέσως στο ΙΚΑ της Δράμας να ρωτήσει, γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της απάντησαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες! Η υπάλληλος της είπε μάλιστα ότι πρέπει να επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, καθώς την εισέπραξαν παράνομα οι κληρονόμοι.

Η κα Μυλωνίδου, συνταξιούχος από το 2009, απευθύνθηκε στην συνέχεια στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης και ο υπάλληλος της είπε ότι έγινε λάθος από έναν δήμο της Ελλάδος, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα διορθωθεί. Ωστόσο, το γεγονός έχει φέρει την κα Μυλωνίδου σε πολύ δύσκολη ψυχολογική και οικονομική κατάσταση, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν της είπαν πότε θα μπορέσει να εισπράξει την σύνταξή της.

Η ίδια λέει ότι, εάν στο τέλος του μήνα δεν πάρει την σύνταξή της, θα κάνει αγωγή.

Αν και…πεθαμένη, το επικουρικό ταμείο πιστώθηκε πάντως κανονικά στον λογαριασμό της.

 

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες