Αποκάλυψη-σοκ για το άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Η 17χρονη σκότωσε την 23χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές!

Με απίστευτη αγριότητα δολοφόνησε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι η 17χρονη, όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η ανήλικη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι με το οποίο χτύπησε αρχικά τη φίλη της στο κεφάλι και στη συνέχεια με ένα ή και δύο μαχαίρια την κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο, σύμφωνα με το Star.

Ήταν τέτοια η μανία της, που φέρεται να τραυματίστηκε και η ίδια, κόβοντας τον τένοντά της, και μάλιστα χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια. Η 17χρονη, χθες, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πήγε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Πέμπτη.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε τη δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων. Η οικογένεια της 17χρονης, δια μέσου του συνηγόρου της διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Δημητρη Γαλεντέρη.

Ο κ. Θεοδωροπουλος, έκανε λόγο για «έγκλημα πάθους», ενώ η 17χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της είπε ότι δε θέλει να ξαναβρεθούν. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Οι γονείς δεν ενέκριναν τη σχέση τους, όμως αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης επανέλαβε ότι η δράστης λάμβανε παλαιότερα φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες