Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην Ομόνοια έναν 33χρονο για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και μία 32χρονη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών.
Κατασχέθηκαν 485 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.584 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 969 γραμμάρια MDMA.
Μέρος της κοκαΐνης βρέθηκε κρυμμένο κάτω από τον λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου του 33χρονου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 19-9-2026 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. στην περιοχή της Ομόνοιας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 19-9-2026, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούν στην περιοχή της Ομόνοιας έκριναν ύποπτη την κίνηση του 33χρονου, ο οποίος κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, και τον κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, -2- κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -1.785- ευρώ καθώς και πλήθος κλειδιών.
Σε περαιτέρω έλεγχο των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, τόσο σε οχήματα όσο και σε οικίες του 33χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
- 485 γραμμ. κοκαΐνης,
- 1.584 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- 102 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,
- 969 γραμμ. MDMA,
- 3 φαρμακευτικά δισκία,
- πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- 3 οχήματα(-2- μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητο) και
- 2 έγγραφα, η γνησιότητα των οποίων ελέγχεται.
Επιπρόσθετα κατά την έρευνα σε οικία, εντός αυτής συνελήφθη και 32χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σημειώνεται ότι μέρος της κατασχεμένης ποσότητας κοκαΐνης εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη κάτω από τον λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου του 33χρονου.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

