Αποκλειστικό L&O: Πέταξαν κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Δύο δέματα με πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, πέντε φορτιστές και 16 κάρτες sim, πέταξε άγνωστος από τον μαντρότοιχο του καταστήματος κράτησης του Κορυδαλλού στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.
Άμεσα το γεγονός έγινε αντιληπτό και δύο σκοποί έδωσαν στους συναδέλφους τους της εξωτερικής φρουράς τα χαρακτηριστικά του ατόμου που πέταξε τα δέματα στο εσωτερικό και εντοπίστηκαν στην «νεκρή ζώνη», μεταξύ του αύλιου χώρου και της Α’ πτέρυγας των φυλακών.
Ο ύποπτος δεν εντοπίστηκε παρά τις αναζητήσεις, αλλά για ακόμη μια φορά τα στελέχη της εξωτερικής φρουράς αντιλήφθηκαν άμεσα την έκνομη ενέργεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα που διαπιστώνεται ρίψη αντικειμένων από τον μαντρότοιχο προς το εσωτερικό χώρο της φυλακής.
Με επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία -αρκετή ώρα μετά τη δημοσίευση του L&O- επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.
Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:
«Απετράπη μεσημβρινές ώρες σήμερα η εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και άλλων αντικειμένων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι.
Ειδικότερα, από την εξωτερική φρουρά έγινε αντιληπτό άτομο που πέταξε δύο συσκευασίες στην νεκρή ζώνη του Καταστήματος Κράτησης.
Σε έρευνα που ακολούθησε από τους εξωτερικούς φρουρούς, στις συσκευασίες βρέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα, 5 φορτιστές και 16 κάρτες sim.
Ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες