14.9 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
More

    Απολογία ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος για την οπλοκατοχή στο Ηράκλειο – Η σύζυγός του εμπλέκεται στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

    Ο 37χρονος άνδρας οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου (6/12) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο της έρευνας για την εγκληματική οργάνωση με επίκεντρο τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή του στην κύρια υπόθεση.

    Ο 37χρονος φέρεται να συνελήφθη κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, για την εμπλοκή όμως της συζύγου του στην υπόθεση με τις παράνομες επιδοτήσεις.

    Αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης παράνομης κατοχής πυροβόλων όπλων και παράνομη οπλοκατοχή.

    Σύμφωνα με συνηγόρους υπεράσπισης των υπολοίπων συλληφθέντων, οι εντολείς τους αναμένουν την κρίση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου σχετικά με την αρμοδιότητα, με πιθανότερη έκβαση την μεταγωγή τους στην Αθήνα ενώπιον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ