Απροκάλυπτες κόντρες στη Λαμία (βίντεο)

Κόντρα μεταξύ μηχανών γίνονται στη Λαμία και μάλιστα σε δημόσιο δρόμο, με τους πρωταγωνιστές να βιντεοσκοπούν και τα όσα κάνουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Λαμίας «lamianow», σύμφωνα και με τα όσα λέγονται και φαίνονται στο video, η παράνομη κόντρα γίνεται σε δημόσιο δρόμο και ενώ στο βίντεο λέγεται και δείχνεται ότι είναι στα Καμένα Βούρλα, τελικά είναι μετά τα Καμένα και προς Λαμία.

Κόντρα μεταξύ δύο αναβατών, ιδιοκτητών Suzuki Hayabusa, με τις δύο πανίσχυρες μοτοσικλέτες να φέρουν παράλληλα ιδιαίτερα εκτεταμένες μετατροπές, οι οποίες τις καθιστούν παράνομες για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο.

Στο video των εννέα και πλέον λεπτών που ακολουθεί και αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στο κανάλι «North bikelife Κοντρες» στο Youtube, έχει καταγραφεί σχεδόν καρέ-καρέ όλο το γεγονός. Το video ξεκινά με ένα πλήθος κόσμου να μαζεύεται σε ένα σημείο του επαρχιακού δικτύου της περιοχής όπου υπάρχει μια μεγάλη ευθεία.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του ίντερνετ

Μάλιστα στο επίμαχο video φαίνεται ότι εμφανίστηκε και ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά όπως αποδείχθηκε η κόντρα πραγματοποιήθηκε κανονικά!

Tην ίδια ώρα οι «πρωταγωνιστές» της κόντρας δεν κρύφτηκαν αλλά τα ονόματά τους κοσμούσαν στο video που έχει αναρτηθεί στο Youtube και έχει κυριολεκτικά αναδημοσιευθεί από εκατοντάδες sites.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες