Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκαν με πρωτοφανή συμμετοχή!

Πραγματοποιήθηκαν κατά το τριήμερο 9,10 και 11 Δεκεμβρίου οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας της Κεντρικής Μακεδονίας, με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη της Ένωσης.
Αναδείχθηκε πρώτος ο σύνδεσμος «ΕΣΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας» που εκπροσωπεί το προεδρείο της Ένωσης, καταλαμβάνοντας τις 9 από τις 11 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που κάποιος σύνδεσμος αποκτά τόσο μεγάλα ποσοστά.
Δείτε όλη την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας
Κατά το τριήμερο 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν, για πρώτη φορά με ηλεκτρονικά μέσα, οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοφανή συμμετοχή που έφτασε το 98,4 % του συνόλου των μελών της Ένωσης, ήτοι 2.119 μέλη.
Κατά την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκε πρώτος, ο συνδυασμός «ΕΣΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας» που εκπροσωπεί το προεδρείο της Ένωσης, ο οποίος έλαβε 1642 ψήφους, ποσοστό που αγγίζει το 80%, καταλαμβάνοντας τις 9 από τις 11 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και εκλέγοντας 41 αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης, συνδυασμός αποσπά τέτοια συντριπτικά ποσοστά, γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα την ανάγκη για ενότητα και συλλογικότητα, αξίες που το παρόν προεδρείο προασπίζεται από το έτος 2015 που ανέλαβε για πρώτη φορά την διοίκηση της Ένωσης.
Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης, εντός ενός μηνός από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, με πρωτοβουλία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου του συνδυασμού που έλαβε τις περισσότερες ψήφους, ήτοι του κ. Ψαρογιάννη Ιωάννη (προέδρου της Ένωσης) του συνδυασμού «ΕΣΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας», θα προσέλθουν οι εκλεγέντες προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της για την αθρόα συμμετοχή τους στις πρόσφατες εκλογικές της διαδικασίες, τόσο των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των συλλογικών της οργάνων, όσο και της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. Η στήριξή σας δεν μας καθησυχάζει αλλά μας οπλίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και διάθεση για προσφορά.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Πατέρας χτύπησε την 14χρονη κόρη του με κουτάλα στο κεφάλι!
Γκύζη: Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά – καρφιά» δημοτικό σχολείο
Θεσσαλονίκη: Νέο… κρούσμα με αρνητή καθηγητή – Δεν προσκόμιζε τα πιστοποιητικά
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες