22.3 C
Athens
17.1 C
Thessaloniki
Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
More

  Ardu Prime – Get on Board!


  Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως εποπτευόμενη εταιρία στον τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών μια ελληνική χρηματιστηριακή, η Ardu Prime ΑΕΠΕΥ,  ανοίγει το δρόμο και καινοτομεί, εντάσσοντας υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων στο εκτενές εύρος επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.

  Πράγματι, η Ardu Prime είναι σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα από τις ελάχιστες εταιρίες επενδυτικών υπηρεσιών, που λειτουργούν υπό αυστηρό πλαίσιο εποπτείας, και ταυτόχρονα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων.


  Με διορατικότητα και ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, η Ardu Prime έχει ολοκληρώσει την εγγραφή της στο μητρώο της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με παραστατικά νομίσματα, κρυπτονομισμάτων μεταξύ τους αλλά και θεματοφυλακής κρυπτονομισμάτων.

  Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών καθώς και την αξιοπιστία της εταιρίας στο νέο κομμάτι υπηρεσιών, η εταιρεία εφαρμόζει τις ίδιες διαδικασίες προστασίας των πελατών για τις υπηρεσίες των κρυπτονομισμάτων όπως και για τις επενδυτικές υπηρεσίες.

  Πως έφτασε όμως η Ardu Prime να είναι σήμερα η πρώτη ελληνική και μία από τις λίγες Ευρωπαϊκές εποπτευόμενες εταιρίες που  εντάχθηκε στο μητρώο για την παροχή υπηρεσιών Exchange και Crypto Wallet; Σίγουρα όχι τυχαία, καθώς τα τελευταία χρόνια μέσα από συνεργασίες “κλειδιά” με διεθνείς εταιρίες έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χρηματιστηριακό κλάδο και να ηγείται στην παροχή υπηρεσιών σχετικών με επενδυτικά προϊόντα Forex & CFDs.


  Μία τέτοια στρατηγική συνεργασία είναι με τη πλατφόρμα Freeway, μία ραγδαία αναπτυσσόμενη start-up η οποία εστιάζει στο χώρο των κρυπτονομισμάτων και αποτέλεσε το έναυσμα να στρέψει η Ardu Prime τη προσοχή της στο κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η Aubit Prime  η οποία συνδυάζει την εμπειρία και αξιοπιστία, με την καινοτομία και υψηλή τεχνογνωσία και στοχεύει να αλλάξει τα παραδοσιακά δεδομένα τόσο στον τομέα των επενδυτικών υπηρεσιών όσο και στα κρυπτονομίσματα.

  Ardu Prime: Τα κρυπτονομίσματα ήρθαν για να μείνουν

  Είναι πραγματικότητα πως η φιλοσοφία της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων έχει ριζώσει για τα καλά ακόμα και στο μυαλό των πιο συντηρητικών επενδυτών, οι οποίοι βλέπουν πλέον ξεκάθαρα πως μια ανανέωση στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ορατή.

  Όροι όπως τα κρυπτονομίσματα και η τεχνολογία blockchain που μέχρι και πριν λίγα χρόνια αποτελούσαν άγνωστες έννοιες για την πλειοψηφία του Ελληνικού αλλά και του διεθνούς επενδυτικού κοινού, πλέον έχουν εισβάλει για τα καλά στην ζωή όλων μας. Αποτελεί πλέον γεγονός πως ο χώρος των κρυπτονομισμάτων είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος, με κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά πλέον τα 2 τρις USD δολάρια Αμερικής!

  Τι είναι όμως το Blockchain και τελικά είναι τα κρυπτονομίσμστα ασφαλή και πως ασχολείται κάποιος επενδυτικά;

  Σύντομη απάντηση στην ερώτηση αυτή δυστυχώς δεν υπάρχει. Η εξειδικευμένη ομάδα στελεχών της Ardu Prime εξηγεί: «Η τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα κρυπτονομίσματα, Blockchain, είναι επαναστατική και έχει ήδη ξεκινήσει να επιφέρει δραστικές αλλαγές σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένου και του χρηματοπιστωτικού. Ουσιαστικά πρόκειται για μία σειρά καταχωρήσεων που αφορούν συναλλαγές, σε ένα δημόσιο κατάστιχο (ledger).

  Κάθε καινούρια ομάδα καταχωρήσεων/συναλλαγών – αποτελεί ένα «block» και συνδέεται με τα προηγούμενα, δημιουργώντας μία «αλυσίδα καταχωρίσεων», δηλαδή ένα blockchain. Αν κάποιος χρήστης προσπαθεί να δημιουργήσει μια συναλλαγή που δεν πιστοποιείται από τη πλειοψηφία των μελών του δικτύου, τότε αυτή θεωρείται ψευδής και απορρίπτεται από το σύστημα. ‘Ετσι γίνεται πιστοποίηση των συναλλαγών δημόσια, γεγονός που καθιστά την αμφισβήτηση, τροποποίηση ή κλοπή των συναλλαγών αδύνατη.

  Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ζήτημα της ασφάλειας στη διαδικασία φύλαξης των κρυπτονομισμάτων – όπως και με παραστατικό χρήμα οι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα περιουσιακά στοιχεία αυτόνομα (ιδιωτικά wallets και “cold” wallets) ή σε εγγεγραμμένο πάροχο θεματοφυλακής, όπως η Ardu Prime. Ενώ γενικά τα ιδιωτικά wallets θεωρούνται από τα ασφαλέστερα εάν ο κάτοχος χάσει τους κωδικούς του δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Στη περίπτωση της Ardu Prime, η τεχνολογία διαφύλαξης των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιείται έχει ταυτόχρονα την ασφάλεια ενός «cold wallet», τα πλεονεκτήματα ενός «hot wallet», την αξιοπιστία μιας εποπτευόμενης εταιρίας και είναι ασφαλισμένα έως $150M.»

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Σ. Προμπονάς προσθέτει:  «Όσον αφορά το επενδυτικό κομμάτι, μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίξει λογαριασμό μέσα σε μία ημέρα, πολύ εύκολα, μέσω της ιστοσελίδας μας. Δύναται να κάνει κατάθεση είτε τραπεζικά είτε να μεταφέρει τα κρυπτονομίσματά του και αποκτά άμεση πρόσβαση στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν υψηλή μεταβλητότητα τιμών οπότε χρειάζεται προσοχή για τους αρχάριους, σε κάθε περίπτωση βέβαια η πιστοποιημένη ομάδα μας είναι έτοιμη να βοηθήσει σε όλα τα στάδια.

  Η Ardu Prime προς το παρόν προσφέρει τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, Bitcoin, Ethereum και Bitcoin Cash, ChainLink, Litecoin καθώς και τα λεγόμενα stablecoins USDT και USDC. Η λίστα μεγαλώνει διαρκώς και σύντομα αναμένονται προσθήκες πολλών εκ των μεγαλύτερων όπως Solana (SOL), XRP και Cardano (ADA). Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε κάθε επενδυτή και θα χαρούμε ιδιαιτέρως να γνωρίσουν όλοι μαζί μας τον συναρπαστικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.»

  Aubit Prime – Destined to Succeed

  Το όραμα των δημιουργών της Aubit Prime είναι η υλοποίηση ενός πρωτοποριακού  επενδυτικού οχήματος,  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για κάθε τύπο επενδυτή οποιασδήποτε αξίας χαρτοφυλακίου.

  Το επαναστατικό χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός των παραδοσιακών μέσων επένδυσης με την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα, όπου εκμεταλλευόμενοι τα λεγόμενα “network effects” να έχουν όφελος όλοι οι χρήστες δίκαια και σε κατάλληλη αναλογία. Ήδη σε μικρό διάστημα λειτουργίας η Freeway, ο κύριος στρατηγικός συνεργάτης της AuBit Prime, έχει πάνω από 15,000 χρήστες αξίας +$100M, δημιουργώντας μια ζωντανή online κοινότητα που μεγαλώνει διαρκώς.

  Ένα είναι σίγουρο, η ανοδική πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα αναφερόμαστε σε μία μοναδική επιχειρηματική προσπάθεια που έχει έρθει για να ανατρέψει τα δεδομένα και να προσφέρει σε όλους ίση πρόσβαση σε ένα μοναδικό προϊόν.

  Πηγή: Forbes


  ΣΧΕΤΙΚΑ
  ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

  ΑΠΟΨΕΙΣ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ