15.6 C
Athens
11.4 C
Thessaloniki
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025
More

    Ασπρόπυργος: Αντίποινα στον δράστη που πυροβόλησε και σκότωσε 28χρονο – Έκαψαν το σπίτι του!

    Οργισμένος πλήθος, μετά το φονικό επεισόδιο πυροβολισμών που σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά, στη Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο, έκαψε το σπίτι του δράστη της δολοφονίας του 28χρονου.

    Υπενθυμίζεται ότι άνδρας έπεσε νεκρός αφότου Ρομά, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ.

    Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν υπήρξε κάποιου είδους συμπλοκή ανάμεσα σε θύτη και θύμα ή εάν οι δύο είχαν παρελθοντικές διαφορές.

    Ο 28χρονος, αφότου πυροβολήθηκε, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

    Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ ενώ πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που τράπηκε σε φυγή μετά τους πυροβολισμούς.


    Μέχρι στιγμής, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια σύλληψη.



    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ