Αστυνομικός απελευθέρωσε κατά λάθος Πακιστανό κρατούμενο στου Ρέντη

Απελευθέρωσε κρατούμενο λόγω φόρτου εργασίας! Σαν… κύριος και με την άδεια του αξιωματικού υπηρεσίας του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας-Ρέντη έφυγε από το τμήμα ένας Πακιστανός ηλικίας 51 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί για  απόπειρα κλοπής.

Το απίστευτο, όσο και αληθινό περιστατικό, δείγμα βέβαια της υποστελέχωσης των τμημάτων και του μεγαλύτερου από τον προβλεπόμενο όγκο υποχρεώσεων που καλούνται να διεκπεραιώσουν οι αστυνομικοί καθημερινά, κατεγράφη στις 16:00 το απόγευμα την περασμένη Τρίτη (28/6).

Τι συνέβη

Ο Πακιστανός S.I, είχε μόλις επιστρέψει στο τμήμα από το μονομελές πλημμελειοδικείου Πειραιά, όπου είχε οδηγηθεί και είχε διαταχθεί η επαναπροσαγωγή την επόμενη ημέρα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διατήρηση της κράτησης του.

Όταν ο κρατούμενος επέστρεψε στο τμήμα, ο αξιωματικός υπηρεσίας, παρέλαβε τον κρατούμενο και αφού ήλεγξε τα έγγραφά του για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα και από κεκτημένη ταχύτητα και λόγω φόρτου εργασίας,  παρέλειψε να  ελέγξει  την δικαστική απόφασης, θεωρώντας  εσφαλμένα ότι το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο, τον απελευθέρωσε!

Όταν έγινε γνωστή η απόδραση του κρατούμενου, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού, προκειμένου να βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες