Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: Συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα κόντρα στον Π.Α.Ο. Αήττητου Σπάτων

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα κόντρα στον Π.Α.Ο. Αήττητου Σπάτων.

Η ενημέρωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

Στα πλαίσια του εορτασμού των πολιούχων της πόλης των Σπάτων Αγίου Πέτρου και Παύλου, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, φιλικού χαρακτήρα την Δευτέρα 27/06/2022 μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων της ένωσης μας και την αντίστοιχης ομάδας του Π.Α.Ο. Αήττητου Σπάτων. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων Δ. Δημητρίου, σε ιδιαιτέρα φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της τοπικής κοινωνίας, ο οποίος είχε και αρκετά γκολ να επιδείξει! Ταυτόχρονα και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών που ήταν στις 26 Ιουνίου, δόθηκε ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών και υπέρ του αθλητισμού! Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν σε αμφότερες τις ομάδες αναμνηστικές πλακέτες από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Ευχαριστούμε θερμά του παλαίμαχους του Αήττητου Σπάτων για το ωραίο παιχνίδι, τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την φιλοξενία, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας Παλαίμαχων της Αθλητικής ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, για την συμμετοχή τους σε μία ακόμη εκδήλωση της Ένωσης μας!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες