Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Ένωσης Ηλείας – Μήνυμα του προέδρου

Παραθέτουμε ανάρτηση τού Γρηγόρη Κατσώλη, προέδρου της Ένωσης Ηλείας: Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συναδέλφους-σσες που με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης τόσο για το Δ.Σ όσο και για την Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς άγγιξε το απόλυτο των εγγεγραμμένων μελών, αποδεικνύοντας στην πράξη την προσδοκία των συναδέλφων για αλλαγή, ελπίζοντας να δοθεί μια νέα πνοή και δυναμική στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.Παράλληλα δώσατε την δυνατότητα να εκπροσωπείται η Ένωση μας στην ομοσπονδία με επτά (7) αντιπροσώπους.
Το νεοεκλεγέν Δ.Σ συνήλθε στις 02.02.2022 στα γραφεία της Ενώσεως μας και συγκροτήθηκε σε σώμα. Μετά το πέρας των προβλεπόμενων διαδικασιών μου ανατέθηκε, με απόλυτη πλειοψηφία, η θέση του προέδρου του Δ.Σ. Η ανάληψη της θέσης αυτής αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη, έχοντας πλήρη συναίσθηση του δύσκολου έργου που καλούμαι να φέρω εις πέρας. Σας δηλώνω και δεσμεύομαι πως θα σταθώ δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς διακρίσεις, διεκδικώντας για όλους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Με πίστη στις δυνατότητές μου και με σύμμαχο όλους εσάς θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχω δίπλα μου άξιους συναδέλφους, που εσείς επιλέξατε με την ψήφο σας και από κοινού θα διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε. ΟΛΟΙ μαζί θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας ισότιμο συνομιλητή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, με μοναδικό γνώμονα το εμείς και όχι το εγώ.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν, για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια και τους απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής στην προσπάθεια μας, άλλωστε η διάθεση για προσφορά είναι ανεξάρτητη από τίτλους και αξιώματα.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, όπως αυτή προέκυψε κατά την ψηφοφορία.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόριος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Δημήτριος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΡΙΤΑΡΗΣ Δημήτριος
ΤΑΜΙΑΣ: ΤΡΥΠΑΚΗΣ Βασίλειος
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος
ΜΕΛΟΣ: ΖΩΝΤΟΣ Παναγιώτης

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες