Αυτοί είναι οι απατεώνες που είχαν στήσει παράνομο κέντρο απεξάρτησης ναρκωτικών στο Βόλο

Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα σε βάρος τους δίωξη, των δύο ημεδαπών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι είχαν μετατρέψει διώροφη μονοκατοικία σε κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες σε περιοχή του Δήμου Βόλου.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για: (α) παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, δια κατοχής, πώλησης και διεύθυνσης καταστήματος εντός του οποίου γίνεται εν γνώσει του δράστη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά συναυτουργία, (β) διεύθυνση και λειτουργία κέντρου σωματικής και ψυχικής απεξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες, χωρίς τη λήψη σχετικής άδειας από το Υπουργείο Υγείας, κατά συναυτουργία και (γ) απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. ΣΑΒΒΙΔΗ Αργύριο του Σταμούλη και της Βασιλικής, γεν. την 16-01-1974 στην Αργαλαστή Δ. Νοτίου Πηλίου Ν. Μαγνησίας
2. ΙΒΑΝΟΦ Σοφία του Στέβο και της Στέλλας, γεν. την 14-12-1981 στο Αμαρούσιο Αττικής
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρους απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 24210-76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και 24210-76921 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως και την 05-09-2022 περί ώρα 06.00΄, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες