Αύξηση 1300% στις κλήσεις για παράβαση των λεωφορειολωρίδων

Εντυπωσιακή αύξηση στις βεβαιωμένες παραβάσεις τον Ιανουάριο του 2020 που φτάνει το 1.324% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 καταγράφουν τα στοιχεία της τροχαίας και του ΟΑΣΑ.
Πιο αναλυτικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αυξήθηκαν σε ποσοστό 1.324% οι βεβαιωθείσες παραβάσεις σε Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων. Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 1.046 παραβάσεις, έναντι 79 τον Ιανουάριο 2019, με τον μ.ο της προηγουμένης πενταετίας να κυμαίνεται στις 377 παραβάσεις. Οι φωτογραφικές κλήσεις από τις κάμερες καταγραφής παραβάσεων του ΟΑΣΑ, αυξήθηκαν σε ποσοστό 317%.
Συγκεκριμένα ελήφθησαν 257 φωτογραφικές κλήσεις, έναντι 81 τον Ιανουάριο 2019, με τον Μέσο Όρο της προηγουμένης πενταετίας να κυμαίνεται στις 132 φωτογραφικές κλήσεις. Οι Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων έχουν θεσπιστεί για να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για το λόγο αυτό οι παραβάσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι έλεγχοι και η δραστηριότητα των Υπηρεσιών θα συνεχιστούν.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

283 Απαντήσεις

  1. Some are medicines that help people when doctors prescribe. Read here.
    [url=https://canadianfast.com/#]the canadian drugstore[/url]
    Everything what you want to know about pills. Read now.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες