Βαριά ποινική δίωξη στο μοντέλο και τον σύντροφό της για τα 8 κιλά κοκαΐνης – Τι λένε οι δικηγόροι τους

Βαρύτατη είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στο μοντέλο και του σύντροφο της που συνελήφθηκαν με 8 κιλά κοκαΐνης. Συγκεκριμένα, η εισαγγελία Πρωτοδικών τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα. Ακόμη, στον σύντροφο του μοντέλου ασκήθηκε δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
Οι δυο κατηγορούμενοι μετά τη δίωξη οδηγήθηκαν σε ανακριτή.
Δικηγόρος μοντέλου με τα 8 κιλά κοκαΐνης: Καλεί τα ΜΜΕ να προστατεύσουν προσωπικά της δεδομένα
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα ΜΜΕ να αφαιρέσουν κάθε στοιχείο που αφορά σε προσωπικά δεδομένα του μοντέλου που συνελήφθη με 8 κιλά κοκαΐνης με το σύντροφό της, εξέδωσε ο δικηγόρος της εν λόγω κατηγορουμένης.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της κυρίας Ελένης -Ευαγγελίας Πολυχρονοπούλου. Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κυρία Πολυχρονοπούλου κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών. Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη».
Δήλωση δικηγόρου συντρόφου μοντέλου: Ο εντολέας μου είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες
Σε δήλωση του o δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου που συνελήφθη με τα 8 κιλά κοκαΐνης Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε ότι ο εντολέας του είναι εξαρτημένος από τοξικές ουσίες και ότι στην υπόθεση δεν υπάρχει κανένας συνεργός του.
Χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή. Αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».
Διαβάστε και:
Αυτή είναι η παίκτρια reality που συνελήφθη με 8 κιλά κοκαΐνη

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες