Βίντεο-ντοκουμέντο του L&O: Με καθοδήγηση από τουρκικά drone τα χημικά κατά των Ελλήνων αστυνομικών στον Έβρο

Με χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών οι Τούρκοι έδειχναν τις θέσεις των αστυνομικών που είχαν παραταχθεί στην Ελληνική πλευρά των συνόρων του Έβρου, ώστε να γίνεται πιο στοχευμένη χρήση χημικών, από άτομα που εμφανίζονται ως μετανάστες.
Σε βιντεοληπτικό υλικό που εξασφάλισε το lawandorder.gr αποτυπώνεται η «βροχή» των χημικών που δέχτηκαν οι άνδρες των ΜΑΤ στον Έβρο, ενώ ακούγεται διάλογος μεταξύ αστυνομικών, που διαπιστώνουν την πτήση τουρκικών drones, πάνω κυριολεκτικά από τα κεφάλια τους, «επί Ελληνικού εδάφους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Την ίδια στιγμή ομάδες αλλοδαπών πραγματοποιούσαν συντονισμένες απόπειρες εισβολής, με τους αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε όλο το μήκος τους φράχτη.



0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ