27.1 C
Athens
24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025
More

    Χαμός στην Κρήτη: Πέταξε τα ρούχα της μέλλουσας συζύγου του στην πισίνα γιατί έστελνε προκλητικές φωτογραφίες στον πρώην της

    Ένας 48χρονος Γάλλος πήρε την μεγάλη απόφαση και επισημοποίησε την σχέση του, κάνοντας πρόταση γάμου, σε 41χρονη Ουκρανή που εργάζεται σεζόν στην Κρήτη, όμως ήρθαν και οι αποκαλύψεις που τον έκαναν έξαλλο!

    Σύμφωνα με το Cretalive.gr, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ονειρευόταν ο 48χρονος Γάλλος. Ο 48χρονος υπέστη σοκ, όταν περιήλθαν στη διάθεσή του τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που έστελνε στον πρώην εραστή της. Το περιεχόμενο των φωτογραφιών ήταν προκλητικό.

    Ο ανυποψίαστος μέχρι τότε Γάλλος κατάλαβε τι συνέβη και πήρε την απόφαση να το διαλύσει πριν να είναι αργά. Όμως θυμωμένος όπως ήταν, πήρε τα ρούχα και όσα δώρα τής είχε κάνει και τα πέταξε στην πισίνα.


    Ο 48χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Η Ουκρανή ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να εγκαταστήσει στο κινητό της την εφαρμογή του panic button, ούτε να μεταφερθεί σε κάποια δομή, επισημαίνοντας ότι ο σύντροφός της δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί της.

    Ο Γάλλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

     




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ