Χανιά: Προφυλακίστηκε ο Σκοπιανός που σκότωσε τη Σταυρούλα – «Κάθαρμα» φώναζαν έξω από τα δικαστήρια

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά της Κρήτης.

Ο 43χρονος, ενοικιαστής της 45χρονης γυναίκας, ο οποίος έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα δηλώνοντας μετανιωμένος, απολογήθηκε για περισσότερες από δύο ώρες ενώπιον του ανακριτή, πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Τόσο κατά την είσοδο του στο δικαστικό μέγαρο Χανίων που έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας όσο και κατά την έξοδο του, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της 45χρονης Σταυρούλας γιουχάροντας τον και αποκαλώντας τον «κάθαρμα».

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο 43χρονος από τα Σκόπια απολογούμενος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και όπως μάλιστα φέρεται να είπε, από τη στιγμή που τη χτύπησε με μπουκάλι, για να συνεχίσει καρφώνοντας τη με ένα χασαπομάχαιρο δυο φορές στην καρδιά και τελικά να την αποτελειώσει χτυπώντας τη με ένα κούτσουρο στο κεφάλι.

Μάλιστα, όπως περιγράφει με κυνικό τρόπο ο δολοφόνος μετά το έγκλημα της 45χρονης πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τη σύζυγο του που διαμείνει στη Γαύδο, ενώ αφού την έθαψε σε ένα λάκκο στο χωράφι λίγα μέτρα απο το ματωμένο διαμέρισμα, πήρε γλυκά και πήγε επίσκεψη σε έναν φίλο του…»



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ