Χάθηκε η «μπάλα» με τις αποσπάσεις στη Θεσσαλονίκη – Σπατάλη χρήματος και «βύσματα»

Για «ανταλλαγή πληθυσμών» με έξοδα του δημοσίου και αστυνομικούς με «βύσματα» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτηση Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών (Α.Σ.Π.Α) την Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας τα όσα απίστευτα εξελίσσονται με τις μετακινήσεις αστυνομικών.
Συγκεκριμένα σημειώνεται πως, «Όλα όσα συμβαίνουν εδώ και μήνες μόνο ως πλάκα θα μπορούσε κάποιος να τα πάρει. Και όμως δεν είναι η Θεσσαλονίκη ενισχύεται με 50 αστυνομικούς από άλλους νόμους για να φτιαχτούν 5 ομάδες ΟΠΚΕ που περιπολούν σε ΔΕΛΤΑ και ΒΟΛΒΗ και με άλλους 30 αστυνομικούς για να ενισχύουν τα άδεια Αστυνομικά τμήματα .Ταυτόχρονα από την Θεσσαλονίκη που ενισχύεται με συναδέλφους από άλλους νομους, φεύγουν αστυνομικοί για να ενισχύσουν τα νησιά την Αθήνα τα αεροδρόμια την Ζάκυνθο την Κρήτη την Κόρινθο και βασικά έχουμε χάσει την μπάλα ποιους άλλους ενισχύουμε. Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε το σχέδιο».
Την ώρα δηλαδή που συγκεντρώνουν αστυνομικούς από γύρω νομούς για να φτιάξουν ομάδες ΟΠΚΕ, στέλνουν διαθέσιμους από αστυνομικούς που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη σε άλλοςυ νομούς! Σχεδιασμός τουλάχιστον αστείος και σε βάρος των υπηρεσιών και του κράτους που πληρώνει αφιδώς αποτυχημένους, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σχεδιασμούς.
Παράλληλα η ΑΣΠΑ τονίζει πως, «Αστυνομικοί από την Κρήτη ενισχύουν την Θεσσαλονίκη με έξοδα δημοσίου και ταυτόχρονα η Θεσσαλονίκη που ενισχύεται από την Κρήτη, ενισχύει και αυτή την Κρήτη με αστυνομικούς από την Θεσσαλονίκη επίσης με έξοδα δημοσίου. Ανταλλαγή πληθυσμών με έξοδα δημοσίου. Εννοείται ότι για να πάρεις απόσπαση πρέπει να έχεις βύσμα. Άρα εφόσον δεν καταφέρνουν να φτιάξουν σωστό μισθολόγιο βαθμολόγιο καθηκοντολογιο να μας ενισχύσουν με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή , να μας πληρώσουν τα απλήρωτα νυχτερινά, να αναγνωρίσουν το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο, μοιράζουν χρήματα μέσω αποσπάσεων για να τους έχουμε και υποχρέωση». Καταλήγοντας τονίζεται στην ανακοίνωση, Τι ποιο φυσιολογικό να καταπολεμήσεις το Οργανωμενο έγκλημα σε μια πόλη με αποσπασμένους αστυνομικούς που δεν έχουν εικόνα από τη πόλη που θα υπηρετήσουν για τρεις μήνες.Μιλάμε για σχέδιο όχι αστεία»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες