Χιονοπόλεμος ή… πόλεμος; 7 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη μετά από ένοπλη συμπλοκή

Ό,τι ξεκίνησε ως χιονοπόλεμος, γρήγορα μετατράπηκε σε κάτι που μοιάζει με κανονική μάχη στην Κωνσταντινούπολη, μετά τον τραυματισμό 7 ατόμων από συμπλοκή που περιελάμβανε και όπλα.

Το λευκό τοπίο έκανε πολλούς κατοίκους στην Κωνσταντινούπολη να θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά και να θελήσουν να παίξουν με το χιόνι. ‘Ομως, η κατάληξη θα ήταν αιματηρή. Συγκεκριμένα, σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, οι δύο ομάδες που αντάλλασσαν αρχικά μπάλες χιονιού άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές, ενώ γρήγορα το επεισόδιο οδηγήθηκε σε κανονική συμπλοκή, με τους μεν να γρονθοκοπούν και να κλωτσούν άγρια τους δε.

Τουλάχιστον ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε τότε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.

Το συμβάν, πάντως, μόνο συμπτωματικό δεν πρέπει να θεωρείται αφού στην Τουρκία αντιστοιχεί περίπου 1 πυροβόλο όπλο σε 3 κατοίκους. Όπως αναφέρει το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων-, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες