Δασκαλάκης για θάνατο σπιτονοικοκυράς: «Γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;»

Στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς και στις σχέσεις της μαζί της αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», ξεκαθάρισε αρχικά πως τη γυναίκα αυτή, δεν τη πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν εκείνοι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά.

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», σημείωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έχουν ακουστεί περί κληρονομιάς που ενδέχεται να είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και για τα ενοίκια που λέγεται ότι δεν πλήρωνε η οικογένεια.

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες