«Δεν απαγορεύεται στον κ. Κωστόπουλο να συνεργάζεται με την παραγωγή του Σασμού», λέει ο δικηγόρος του 

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος απολογήθηκε πρόσφατα για βιασμό ηθοποιού και αφέθηκε ελεύθερος με έναν όρο, έκανε δήλωση για τον όρο που του επιβλήθηκε.

«Με την απολογία του ενώπιον του κ. 2ου Τακτικού Ανακριτή, αλλά και με την υποβολή ακλόνητων αποδεικτικών μέσων και επιστημονικών πορισμάτων, ο Κώστας Κωστόπουλος αποδόμησε τους ισχυρισμούς της μηνύτριας. Πολλοί μάρτυρες από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο στάθηκαν στο πλάι του και κατέδειξαν την ακέραιη προσωπικότητά του, αλλά και την ψευδολογία των καταγγελιών.

Με ομόφωνη απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να του επιβληθεί προσωρινή κράτηση, ούτε τέθηκε κάποιος πρόσθετος περιοριστικός όρος, πλην της μη φυσικής παρουσίας του στο σετ των γυρισμάτων μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Πρέπει να διευκρινισθεί, προκειμένου να μην επιχειρείται από κανέναν η επικοινωνιακή εκμετάλλευση της διαδικασίας, ότι ο όρος αυτός είναι απολύτως σύμφυτος με την αρχική απόφαση του ίδιου του κ. Κωστόπουλου, ήδη από τον Μάιο του 2022, να απόσχει των γυρισμάτων για όσο διάστημα απαιτηθεί, για να μην επιτρέψει στη συκοφαντία να ρίξει σκιά στη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού».

Η απόφαση του Ανακριτή και του Εισαγγελέα, ωστόσο, δεν απαγορεύει στον κ. Κωστόπουλο να εργάζεται, να καθοδηγεί το σκηνοθετικό έργο και να συνεργάζεται με την παραγωγή και τους συντελεστές της σειράς που συνεχίζουν να τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη».

Nίκος Δ. Βιτώρος

Δικηγόρος – εταίρος

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες