Δέσμευση Σκυλακάκη στους δικαστές για επίλυση του μισθολογικού τους ζητήματος

Την επίλυση του μισθολογικού τους ζητήματος αναμένουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι έξι δικαστικές ενώσεις της χώρας, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησαν, οι πρόεδροί τους με τον υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής, Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Ειδικότερα, αντικείμενο της συνάντησης των προέδρων του δικαστικών ενώσεων με τον κ. Σκυλακάκη ήταν η υλοποίηση της απόφασης 209/2018 του Μισθοδικείου «για την αντισυνταγματική αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων και προαγωγών των δικαστικών λειτουργών της περιόδου από 1-1-2017 μέχρι 31-12-2018».
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των έξι δικαστικών ενώσεων στη συνάντηση υπήρξε θετικό κλίμα και ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής «εξέφρασε τη βούλησή του για πλήρη συμμόρφωση στην παραπάνω αμετάκλητη απόφαση».
Στη συνάντηση με τον κ. Σκυλακάκη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης Εφέτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ευθύμιος Αντωνόπουλος Σύμβουλος Επικρατείας, η πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Αγγελική Λαϊνιώτη, Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ., η πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Άννα Ζαΐρη, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ασημίνα Σαντοριναίου, Σύμβουλος Ελεγκτικού Συνεδρίου και η πρόεδρος της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Εμμανουέλα Πανοπούλου, Πάρεδρος ΝΣΚ.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες