Δικαίωση για τα θύματα του Παναγιωτόπουλου – Ξεψαχνίζουν τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα (βίντεο)

Δικαιωμένες αισθάνονται οι γυναίκες που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, από την κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
H 28χρονη από την Θεσσαλονίκη με την μήνυση που υπέβαλε και άνοιξε το δρόμο να ξεκινήσει η διαδικασία δίωξή του είπε, μιλώντας στο Star «έκανα το καθήκον μου για να βοηθήσω και άλλες κοπέλες».
Λύτρας: Θα ανακτηθεί ό,τι πιθανόν έχει διαγραφεί από τους υπολογιστές του
«Ξέρω ότι έχει γίνει κατάσχεση των ψηφιακών μέσων που χρησιμοποιούσε και θα περιμένουμε και από εκεί αποτελέσματα. Σε περίπτωση που έχει διαγράψει αρχεία αυτά αφήνουν ίχνη, απλά θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου στις 20-30 ημέρες, για να γίνει ανάκτηση των δεδομένων που ενδεχομένως έχουν διαγραφεί», ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.
Τι είπε η 30χρονη καταγγέλλουσα: Είμαι πολύ χαρούμενη
Η 30χρονη που εδώ χρόνια είχε υποβάλλει μήνυση και όπως λέει ο διασυρμός πέρασε στα ψιλά γράμματα, μίλησε για την δικαίωση που νιώθει.
«Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει τρία χρόνια πριν. Τώρα επειδή υπήρξε πίεση από τα μέσα, αμέσως έγινε αυτό που εμένα με ταλαιπωρεί τρία χρόνια. Λόγω της δημοσιότητας πήρε άλλη βαρύτητα και όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες. Σαν να μην τον νοιάζει τίποτα, πήγε και παντρεύτηκε, έβγαινε κανονικά στην εκπομπή. Πραγματικά παράφρων, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς», δήλωσε η 30χρονη.
Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή: Νιώθω δικαιωμένη
Νιώθω δικαιωμένη και για την εντολέα μου και σαν δικηγόρος, δήλωσε η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή.
«Δεν μπορώ να επεκταθώ γιατί αυτή τη στιγμή εκκρεμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί, έχουν δρομολογηθεί, οπότε είμαστε στην αναμονή και άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα έρθουν να καταθέσουν», δήλωσε η δικηγόρος.
Οι αντιδράσεις από την Αλόννησο: Ανεπιθύμητος στο νησί
Οι κάτοικοι μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων και την ποινική δίωξη δεν επιθυμούν την παρουσία του στο νησί. Είναι ανεπιθύμητος, δήλωσε μια κάτοικος του νησιού.
Επτά ακόμη καταγγελίες
Τουλάχιστον 7 ακόμη γυναίκες -πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες- απεικονίζονται στα ιδιωτικά βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος… όπως προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων των θυμάτων.
Όπως σημειώνει το Mega, κάποιες γνωρίζουν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με τον γνωστό παρουσιαστή και μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν… δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου, ενώ άλλες δεν γνωρίζουν εάν υπήρξε καταγραφή των ιδιωτικών τους στιγμών.
«Αφού οι Αρχές κινήθηκαν τόσο γρήγορα δεν έχει καμία κοπέλα να φοβηθεί τίποτα και να πάει να κάνει καταγγελία. Θα υπάρχουν και άλλες καταγγελίες» υπογράμμισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.
Οι πρώην σύντροφοι του γνωστού παρουσιαστή βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με μία σκληρή πραγματικότητα που τους εκθέτει στο κοινωνικό τους περιβάλλον και από την άλλη καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, αφού τα βίντεο όπου πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους μπορεί να βρίσκονται αποθηκευμένα οπουδήποτε στον παγκόσμιο ιστό ή να έχουν μετονομαστεί.
«Υπάρχουν πάρα πολλές αναδημοσιεύσεις οπότε δεν ξέρουμε αν έχουν κατέβει όλα που υπάρχουν ή αν υπάρχουν με άλλους τίτλος» σημείωσε η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή.
Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία έγινε η αιτία για τη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακυρώνει τον σημερινό ισχυρισμό του ότι κατέβασε τα βίντεο και ανέβηκαν ξανά από άλλον χρήστη καθώς όπως λέει τα ψηφιακά τους «ροζ αποτυπώματα» δεν σβήνονται.
«Από τον κωδικό που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, από το προφίλ του έχουν ανέβει τα βίντεο και δεν έχουν κατέβει. Άρα ο ισχυρισμός του είναι Αίολος» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.
Στο κρατητήριο θα περάσει τα Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς μέχρι την απολογία του, παραγγέλθηκε από τον εισαγγελέα να συνεχιστεί η κράτησή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας, το πρωί της Πέμπτης (23/12) του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεσή τους.
Συγκεκριμένα, κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».
Πρώην συνεργάτης του: «Έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του – Το είχε προγραμματισμένο»
Ο Σωτήρης Βακάρος, πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε στις «αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star για τον πρώην παρουσιαστή.
Αρχικά ανέφερε ότι: «το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει».
«Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο», σχολίασε ακόμη ο Σωτήρης Βακάρος.
«Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα», τόνισε στη συνέχεια.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιτροπή Ειδικών: Συστήνουν αυτοπεριορισμό και σε εμβολιασμένους και διπλό τεστ σε περίπτωση επαφής με κρούσμα
Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 40χρονος αλλοδαπός για συμμετοχή στον ISIS
Πρώην συνεργάτης του Παναγιωτόπουλου: «Έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του – Το είχε προγραμματισμένο» (βίντεο)
Τι απαντά ο δήμος Αθηναίων για την χλιδάτη φιέστα – «Τσιμπημένη» κατά 40.000 ευρώ η διοργάνωση
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες