Δικαστές και Εισαγγελείς: Ζωντανή κάλυψη συνεδρίου για τους Kώδικες

Ζωντανή κάλυψη θα έχουν οι εργασίες του συνεδρίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου με θέμα τους νέους Κώδικες, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας, και σε αυτό θα λάβουν μέρος δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόροι, μεταξύ αυτών και μέλη των δυο νομοπαρασκευαστικών επιτροπών που κατάρτισαν τους νέους Κώδικες, τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Μάλιστα, την πρώτη ημέρα του συνεδρίου χαιρετισμό θα απευθύνει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.
Σχετικά με την ζωντανή κάλυψη του συνεδρίου, στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρονται τα εξής: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης του τριήμερου Συνεδρίου για τους νέους Κώδικες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2019, ενημερώνει τα μέλη της, που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, ότι θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη των εργασιών του Συνεδρίου τόσο από την ιστοσελίδα της Ένωσης (ende.gr) όσο και από την σελίδα μας στο facebook».
Διαβάστε επίσης:
https://lawandorder.gr/Article/44035/synedrio-gia-tous-neous-poinikous-kodikes-deite-to-programma/
https://lawandorder.gr/Article/42535/dikastes-kai-eisangeleis-synedrio-me-thema-tous-neous-poinikous-kodikes-me-ti-symmetochi-koryfaion-nomikon-paron-kai-o-ypourgos-dikaiosynis/

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες