Δικαστικό «μπλόκο» σε νύφη που εξύβριζε την 81χρονη πεθερά της

Προσωρινό «φρένο» στον «εφιάλτη» που ζούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα εξαιτίας της συμπεριφοράς της νύφης της έβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφαση που εξέδωσε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.
Το δικαστήριο, που δίκασε την υπόθεση, έκανε δεκτή την αίτηση της 81χρονης γυναίκας και απαγόρευσε στη νύφη της να της απευθύνει το λόγο, να προσβάλει την τιμή και την υπόληψή της, να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία (δια ζώσης, τηλεφωνική και ηλεκτρονική) μαζί της ή να την προσεγγίζει στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει σε απόσταση μικρότερη των πενήντα μέτρων.
Σύμφωνα μάλιστα με την απόφαση, σε περίπτωση που η νύφη παραβιάσει κάποιους από τους παραπάνω όρους που της επέβαλλε το δικαστήριο, τότε κινδυνεύει με πρόστιμο 500 ευρώ και προσωπική κράτηση τριάντα ημερών.
Όπως προκύπτει από τη δικαστική απόφαση η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο… στόχαστρο της νύφης της όταν η τελευταία χώρισε με τον γιο της και από το καλοκαίρι του 2019 το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση. Ο γιος της 81χρονης αφού αποχώρησε από την οικογενειακή του στέγη φιλοξενήθηκε προσωρινά στο σπίτι της μητέρας του και εν συνεχεία βρήκε δική του οικεία.
Ωστόσο, η εν διάσταση σύζυγος που δεν κατάφερε να μάθει τη νέα διεύθυνση του σπιτιού του άντρα της, πήγαινε τακτικά -όπως αναφέρει η απόφαση – και μάλιστα ακόμη και στη διάρκεια βραδινών ωρών κοινής ησυχίας στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας της 81χρονης και με ιδιαίτερη ένταση την εξύβριζε μπροστά στους γείτονες της.
Η εξαγριωμένη νύφη φώναζε στη πεθερά της «πάρε τον τηλέφωνο να γυρίσει κα…..» και «βρες τον π…. τον γιο σου και φέρε τον πίσω παλιοπ….», «θέλω να τον δω τώρα, ξέρω πως είναι εκεί κα…».
Παράλληλα, χτύπαγε παρατεταμένα τα κουδούνια τόσο του διαμερίσματος της 81χρονης όσο και των διαμερισμάτων των υπολοίπων ενοίκων, των οποίων διακόπτει τον ύπνο.
Μάλιστα, η προσβλητική συμπεριφορά της νύφης έναντι της πεθεράς της, η οποία «λαμβανομένης υπόψη και της ηλικίας της προκαλεί σε αυτή ιδιαίτερη ανησυχία και αναστάτωση», δεν σταμάτησε ούτε όταν κλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα και οι αστυνομικοί της έκαναν τις δέουσες συστάσεις. …

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες