Δίκη Φιλιππίδη: «Ήταν οξύθυμος αλλά τα νεύρα του κράταγαν… πέντε λεπτά» κατέθεσε συνεργάτιδα του ηθοποιού  

Ως έναν άνθρωπο τελειομανή, με κρίσεις θυμού αλλά ανοιχτόκαρδο με τους συνανθρώπους του, περιέγραψε σήμερα τον Πέτρο Φιλιππίδη, δημοσιογράφος που συνεργάστηκε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό για μια επταετία περίπου.

«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. Μου είπαν απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» κατέθεσε η μάρτυρας φορτισμένη συναισθηματικά, γεγονός που οδήγησε το δικαστήριο σε ολιγόλεπτη διακοπή.

Η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την πολιτική αγωγή για τη σχέση που διατηρούσε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, αρνούμενη ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό μαζί του. «Δεν γνωρίζω τις καταγγέλλουσες, ούτε τις καταγγελίες που έγιναν για τον Π. Φιλιππίδη» είπε ακόμη.

  • Πρόεδρος: Πείτε μας για την προσωπικότητα του κ. Φιλιππίδη;
  • Μάρτυρας: Υπήρχαν φορές που με τον κ. Φιλιππίδη συνεργαστήκαμε καλά, άλλες έφευγα με κλάματα. Είχε γίνει προσβλητικός πολλές φορές. Είναι όπως όλοι οι σκηνοθέτες. Είναι τελειομανής, που σημαίνει ότι θα γίνει και απαιτητικός. Θέλει να έχει τέλειο αποτέλεσμα. Αγαπά πολύ το θέατρο και αυτό τον έκανε να έχει κρίσεις θυμού…. Υπήρχαν αυτές οι εντάσεις, έφευγα από το θέατρο θυμωμένη και ο κ. Φιλιππίδης στα πέντε λεπτά με έπαιρνε και του είχε φύγει.
  • Πρόεδρος: Η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες ποια ήταν;
  • Μάρτυρας: Ήταν πάντα άψογη. Όλους τους φρόντιζε.
  • Πολιτική Αγωγή: Η σχέση σας με τον κ. Φιλιππίδη ήταν καθαρά επαγγελματική;
  • Μάρτυρας: Ναι και εξελίχθηκε σε φιλική με την οικογένεια του.
  • Υπεράσπιση: Είχατε φιλοξενηθεί στο σπίτι του;
  • Μάρτυρας: Ναι. Μια φορά φιλοξενήθηκα. Έκανα ανακαίνιση στο δικό μου. Η σχέση μας ξεκίνησε επαγγελματική και εξελίχθηκε σε φιλική και οικογενειακή… Δεν με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες