Δίκη Φιλιππίδη: Να καταθέσουν Μακρυπούλια, Ματίκα και Κωτσοβούλου, αποφάσισε το δικαστήριο – Καλούνται ακόμη Χαλκιάς και Σχίζα μετά από αίτημα της υπεράσπισης

Με σκοπό να «φωτίσουν» πτυχές της υπόθεσης και ειδικότερα το σκέλος της εκείνο που αφορά στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που δικάζει την υπόθεση, αποφάσισε ομόφωνα πριν από λίγο να κληθούν να καταθέσουν ενώπιόν του οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου.

Ακόμη, η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Είχε προηγηθεί στο ακροατήριο αίτημα της εισαγγελέως της έδρας να κληθούν να καταθέσουν οι τρεις πρώτες ηθοποιοί, ήτοι οι κυρίες Μακρυπούλια, Κωστοβούλου και Ματίκα. Όπως ανέφερε η εισαγγελέας, η κ. Ματίκα, θα πρέπει να κληθεί καθώς φέρεται να είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Ακόμη, η εισαγγελέας αιτήθηκε την κλήτευση της κ. Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη». Σε ό,τι αφορά, τέλος, στην κυρία Κωτσοβούλου, η εισαγγελέας ανέφερε ότι θα πρέπει να κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό της, πήγε στο θέατρο «Ήβη».

Όλοι οι παραπάνω νέοι μάρτυρες θα κληθούν στο ακροατήριο στις 6 Οκτωβρίου.

Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίστηκε για τις 4 Οκτωβρίου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες