Δίκη φόνισσας Κορωπίου – Μάρτυρας: «Είχε προμηθευτεί μαχαίρι ξεκοκαλίσματος πριν το φόνο»

Ένα ζοφερό τοπίο μέσα στο οποίο ζούσε το θύμα, υπό το καθεστώς συνεχόμενων απειλών από την 29 κατηγορουμένη, την αποκαλούμενη φόνισσα του Κορωπίου, περιέγραψαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου δικάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση, μάρτυρες που κατέθεσαν στο ακροατήριο.
Το στυγερό έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2016. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η κατηγορούμενη δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο είχε αποκτήσει εξωσυζυγική σχέση. Το έγκλημα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών του θύματος.
Για την υπόθεση αυτή σε πρώτο βαθμό η 29χρονη κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα από τον δεσμό της με τον σύζυγο του θύματος έχει αποκτήσει δυο παιδιά.
Ειδικότερα, πρώτη κατάθεσε σήμερα στη δίκη, φίλη του θύματος η οποία ανέφερε πως η 35χρονη «δεν ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη. Όπως ανέφερε η μάρτυρας, η άτυχη γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της. Μάλιστα, η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο όσα της είπαν τα παιδιά του θύματος, τα οποία ήταν μπροστά στο φονικό. «Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας, η οποία επισήμανε πως η άτυχη φίλη της, το μόνο που ήθελε ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους.
Από την πλευρά του, ο σύζυγος της αδελφής του θύματος κατέθεσε στη δίκη πως ο ένας γιος της δολοφονηθείσας κουνιάδας του είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς όπως είπε, από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αρχικά η κουνιάδα του δεν είχε προβλήματα στο γάμο της, πλην όμως το 2014 άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της. Ακόμη, κατέθεσε ότι είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα δηλαδή που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δυο γυναίκες.
Συγκλονιστικές ήταν, όμως, οι αναφορές του μάρτυρα στα γεγονότα της δολοφονίας της κουνιάδας του. Όπως κατέθεσε, ο ίδιος και η γυναίκα του (αδελφή του θύματος) δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της 35χρονης, ο οποίος τους είπε να πάνε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η μαμά του, την οποία «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».
Ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την κατηγορουμένη ενώ όπως υποστήριξε την ημέρα του εγκλήματος, η 29χρονη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος». Μιλώντας για το ρόλο του συζύγου του θύματος, ο μάρτυρας επισήμανε ότι του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει την θέση του με τις δυο γυναίκες αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες