Δίκη Λιγνάδη: «Ήθελε να επιβεβαιωθεί» είπε για τον κατηγορούμενο ο τέταρτος άνδρας που τον κατήγγειλε για βιασμό – Θρίλερ με την τρίτο μηνυτή

Ούτε σήμερα εμφανίστηκε στο δίκη Λιγνάδη ο τρίτος άνδρας που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ενώ ο τέταρτος μάρτυρας είπε ότι ο σκηνοθέτης «έκανε το κομμάτι του και ήθελε να επιβεβαιωθεί.

«Ο τρόπος που μου επιβαλλόταν και  τις δύο φορές, έδειχνε ότι επιβεβαιωνόταν. Έκανε το δικό του κομμάτι, ευχαρίστησε τον εαυτό του, όχι εμένα. Το έκανε πάνω μου και έφυγε…», ανέφερε σήμερα ο τέταρτος άνδρας που έχει καταγγείλει το Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό στη δίκη του τελευταίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Το δικαστήριο είχε διατάξει τηβίαιη προσαγωγή του τρίτου άνδρα

Εν τω μεταξύ σήμερα, το δικαστήριο αποφάσισε να μη γίνει δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, όσον αφορά τον τρίτο άνδρα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό του. Και αυτό καθώς ο συγκεκριμένος καταγγέλλων δεν έχει εμφανιστεί  στο δικαστήριο για να επιβεβαιώσει το e-mail με το οποίο ορίζει τον Γ. Βλάχο ως δικηγόρο. Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο μηνυτή το δικαστήριο έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του, ωστόσο, ο εντοπισμός του από τις αρχές δεν έχει καταστεί εφικτός. Έτσι, μετά την απόφαση του δικαστηρίου (είχε προηγηθεί και αντίστοιχη εισαγγελική πρόταση) ο κ. Βλάχος απεβλήθη ως συνήγορος πολιτικής αγωγής του τρίτου καταγγέλλοντα.

«Δεν θα είχε τεθεί ζήτημα αν το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν παρών», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας της έδρας στη σχετική πρότασή του προς το δικαστήριο.

«Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα», δήλωσε ο τέταρτος άνδρας

Τώρα, όσον αφορά στην κατάθεσή του τέταρτου άνδρα που μήνυσε σκηνοθέτη και ηθοποιό για βιασμό, το λόγο έλαβε η πολιτική αγωγή, η οποία και τον εξέτασε. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος νεαρός έχει καταθέσει πως ενώ ήταν ανήλικος έμενε στο σπίτι του κατηγορούμενου για εννέα περίπου μήνες μη έχοντας που αλλού να πάει και εκεί ο κατηγορούμενος τον βίασε. Μάλιστα, όπως είχε καταθέσει στην αρχή της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν υπήρχαν προβλήματα και ο ίδιος ένιωθε ευγνωμοσύνη που τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του και για αυτό είχε προσφερθεί να τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

  • Πολιτική Αγωγή: Σας ήθελε για καθαρίστρια; Για σεξουαλικό παιχνίδι, για βοηθό στις οντισιόν; Αυτά που έχετε καταθέσει. Συνεχίζατε να μένετε; Γιατί σας ήθελε, συγκάτοικο; Να μαγειρεύετε;
  • Μάρτυρας: Δεν υπήρξε αντάλλαγμα, ο άνθρωπος αυτός στην αρχή ήταν ευγενικός απέναντί μου. Δεν φαινόταν να θέλει ανταλλάγματα. Άλλαξε μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Μετά από αυτό η αίσθηση ήταν ότι κυριαρχούσε πάνω μου.

Ακόμη, απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής ο μάρτυρας ανέφερε πως ένιωθε έντονα το αίσθημα της ενοχής. «Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στη φορά που αρνήθηκε τον στοματικό έρωτα στον κατηγορούμενο είπε πως τα κατάφερε να το κάνει γιατί είχε περάσει «πολλές στιγμές κακοποίησης» και «δεν άντεχε άλλο αυτό το πράγμα».

Παράλληλα ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ήθελε να επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που του επιβαλλόταν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες