Δίκη Λιγνάδη – Συγκέντρωση συλλογικοτήτων έξω από το δικαστήριο με αποδοκιμασίες και συνθήματα

Έν μέσω εντόνων αποδοκιμασιών από πολίτες και συλλογικότητες, έφτασε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Ειδικότερα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια διαμαρτυρόμενο για τις κατηγορίες περί βιασμού που αντιμετωπίζει ο κ.Λιγνάδης.
Μάλιστα,ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο του φώναξε «αλήτη, αλήτη», όταν τον είδε.
Διακοπή της δίκης ζήτησε ο κ.Κούγιας
Να διακοπεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου η δίκη του εντολέα του Δ. Λιγνάδη που ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ζήτησε πριν από λίγο ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας. Αυτή την ώρα το δικαστήριο εξετάζει το αίτημα του.
Ο Δημήρης Λιγνάδης εισήλθε στη δικαστική αίθουσα λίγο μετά τις εννέα.
Μόλις μπήκε στην αίθουσα, πρόσωπο του φιλικού του κύκλου του έπιασε το χέρι.
Δείτε τις φώτο:
Το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και η τελική σύνθεση του περιλαμβάνει 3 γυναίκες τακτικές δικαστές, ένα άνδρα και τρεις γυναίκες ενόρκους, ενώ ο εισαγγελέας είναι άνδρας. Το δικαστήριο κλήρωσε και δυο αναπληρωματικά μέλη.
«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή» είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες