Διόνυσος: Επιθετικό είδος λύκου κατακρεούργησε δύο σκυλιά (βίντεο)

Ένα άγριο ζώο, πιθανότατα λύκος κατέβηκε από την Πάρνηθα πιθανότατα για να βρει τροφή και κατακρεούργησε δύο σκυλιά στην περιοχή του Διονύσου.
Τα σκυλιά που βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο του φιλοζωικού συλλόγου Διονύσου, έδωσαν άνιση μάχη με το άγριο ζώο, το οποίο, απ’ ότι φαίνεται έκανε ένα μεγάλο άλμα για να πηδήξει την περίφραξη.
Αυτοψία του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου
Tο κλιμάκιο του Δασονομείου Αγίου Στεφάνου που έκανε αυτοψία στον χώρο, επισημαίνει πως πρόκειται για Μονόλυκο. Ένα είδος μεγαλόσωμου λύκου που δεν θηρεύει με αγέλη, αλλά μόνο του, γιατί αισθάνεται πανίσχυρο.
Σε ανάρτηση των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας στο Facebook, απεικονίζονται τα πτώματα των σκύλων που φέρουν βαριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και γίνεται παράκληση οι κάτοικοι να είναι προσεχτικοί.
«Σας εφιστούμε την προσοχή, καθώς εάν πρόκειται για λύκο, είναι επικίνδυνο να κάνουμε περιπάτους βραδινές ώρες, πόσο μάλλον έχοντας μαζί τον σκύλο μας.
Ο λύκος δύσκολα κάνει επίθεση στον άνθρωπο, εύκολα όμως θα κάνει επίθεση στον σκύλο!», αναφέρεται στην ανάρτηση.
Από τα ίχνη στο χιόνι, οι άνθρωποι του Δασαρχείου, συμπεραίνουν ότι πρόκειται για υπερμέγεθες ζώο κι ότι προηγήθηκε πάλη με τα δύο σκυλιά.

Tags

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες