Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία των εξετάσεων DNA (εικόνα)

Ο 23χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Την ώρα που οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, τα πρώτα αποτελέσματα DNA, δεν ξεκαθάρισαν αν ο 21χρονος Έλληνας που «φωτογραφίζουν» οι υπόλοιποι συλληφθέντες, ότι κρατούσε το δρεπάνι που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φοιτητή την μοιραία νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηρίων που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Ράδιο Θεσσαλονίκη», γενετικό υλικό του Άλκη βρέθηκαν τόσο στη λεπίδα του δρεπανιού όσο και στο κόμβιο αναδίπλωσης του.
Στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη, καθώς σύμφωνα με τα συμπεράσματα των αστυνομικών είτε τον τραυμάτισαν με το ίδιο φονικό όπλο, είτε προσπάθησε να το πάρει από τον 21χρονο την ώρα της επίθεσης, είτε το πήρε από το έδαφος και το πέταξε στη θέση που τελικά εντοπίστηκε. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο λεβιέ και το πατάκι του αυτοκινήτου του 23χρονου Αλβανού εντοπίστηκε σε σκουρόχρωμες κηλίδες το DNA του άγνωστου μέχρι στιγμής ατόμου.
Αστυνομικές πηγές επισήμαναν στο «Law and Order», ότι τα αποτελέσματα DNA που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι από τα πρώτα δείγματα, καθώς δεν είχε ληφθεί ακόμα γενετικό υλικό από τους 11 συλληφθέντες.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα ταυτοποιήσεις των ορφανών DNA που βρέθηκαν στα ρούχα του Άλκη και των δύο φίλων του, στο φονικό δρεπάνι, το στειλιάρι και το αυτοκίνητο του 23χρονου Αλβανού.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες