Μία τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/5) στην Φθιώτιδα, όταν ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Δομοκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το φλεγόμενο αυτοκίνητο είδε από απόσταση ο φύλακας του Σιδηροδρομικού Σταθμού, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.
Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο παλιό νταμάρι για ώρες και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος άνδρας να ήθελε να βλάψει τον εαυτό του.
Τα στοιχεία ωστόσο εξετάζει το ΑΤ Δομοκού, που έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο του περιστατικού στον Δομοκό έσπευσαν 3 οχήματα με 7 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς.
*Φωτογραφία αρχείου

