Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α: Συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Λάσκο Σπυρίδων

Τη Δεύτερα 11/7/2022 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Δ.Σ και αντιπροσώπων της Ένωσης, με τον Δ/ντη της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο κ. Λάσκο Σπυρίδων, για θέματα της αρμοδιότητάς του και που αφορούν τη Βορειοανατολική Αττική.

Τονίστηκε ιδιαίτερα το θέμα της τεράστιας έλλειψης προσωπικού σ’ όλα τα Τμήματα Τροχαίας της Δ/νσης και της εξεύρεσης λύσεων εξοικονόμησης.

Συζητήθηκε ευρέως και διεξοδικά το θέμα της κατάργησης παρουσίας αστυνομικού, στα περιστατικά υλικών ζημιών και το αν θα πρέπει να διευθετούνται με την παρουσία και την ανταλλαγή στοιχείων μόνον των εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιριών. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη συνάντηση για το μείζον θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο Πευκοδάσος Σχοινιά στην περιοχή του Μαραθώνα, τους θερινούς μήνες όταν υφίσταται υψηλός δείκτης επικινδυνότητας Πυρκαγιών. Στη συγκεκριμένη θέση οι αστυνομικοί τείνουν να μεταβληθούν σε παρκαδόρους ενώ συχνές είναι οι έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών όταν τους υποδεικνύεται να σταθμεύσουν  και να συνεχίσουν με τα πόδια. Επισήμανε στον αξιότιμο κ. Δ/ντη ότι η συνολική ευθύνη λειτουργίας του χώρου στάθμευσης των οχημάτων θα πρέπει να μετακληθεί ίσως στον οικείο Δήμο με επιβοηθητικό ρόλο και παρουσία συναδέλφων της τροχαίας.

Θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Ταξίαρχο, γιατί άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις μας και εξ όσων γνωρίζουμε έχει ήδη λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για επίλυση των προβλημάτων.

Tags

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες