ΕΑΚΜ: Επίσκεψη του προεδρείου στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης

Το προεδρείο της ΕΑΚΜ στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης

To Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν μέλη του προεδρείου της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΑΚΜ), όπου παρέδωσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μίας γυάλινη ντουλάπα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας στην εν λόγω υπηρεσία.

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή και μίας γυάλινης ντουλάπας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας στην εν λόγω υπηρεσία».

Μέλη του προεδρείου μας, στο πλαίσιο επισκέψεων της Ένωσης σε Υπηρεσίες της περιφέρειάς μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης (ΚΙΘ) όπου, μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. Τζαλοκώστα Βασίλειο.

Κατά την συνάντησή μας, συζητήθηκαν με τον κ. Διευθυντή του ΚΙΘ, με Αξιωματικούς υγειονομικούς (Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στελέχη γενικών καθηκόντων, διάφορα θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη Υπηρεσία. Ως Ένωση δεν παραλείψαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το δύσκολο και σημαντικό έργο τους, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Κατά την επίσκεψή μας προβήκαμε, επίσης, στην παράδοση ενός καινούργιου ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρίας DELL, προς κάλυψη επιπρόσθετων υπηρεσιακών αναγκών, απόλυτα συμβατό με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και για χρήση του στο σύστημα Police On Line (POL).

Κατόπιν σχετικού αιτήματος μελών μας, στην εν λόγω υπηρεσία, ανταποκριθήκαμε άμεσα και επισκεφτήκαμε εκ νέου το ΚΙΘ όπου προβήκαμε στην παράδοση μίας καινούργιας γυάλινης, βιβλιοθήκης (ντουλάπας) την οποία η Ένωσή μας εξασφάλισε από επώνυμο πολυκατάστημα, συνεισφέροντας στο έργο λειτουργηματικού χαρακτήρα που επιτελούν οι συνάδελφοί μας και σε αυτή την Υπηρεσία.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες