ΕΑΣΥΑ: Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τα μέλη της

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη της, σεμινάριο με την επωνυμία «STOP THE BLEED» το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022  στο αμφιθέατρο Δ.Α.Ε.Α. (Χίου αρ.8, Καισαριανή) και περί ώρες πρωινές.

Στο εν λόγω σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους και θα εκπαιδευτούν στην ανάσχεση μαζικής αιμορραγίας σε περιστατικά που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός υπηρεσίας, δίνοντας την ευκαιρία στο θύμα να επιβιώσει μέχρι την άφιξη της προ νοσοκομειακής φροντίδας, ενώ αποτελεί κατοχυρωμένη ονομασία του υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α.

Το εν λόγω σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από διαπιστευμένους εκπαιδευτές του εν λόγω οργανισμού με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ της Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικό πιστοποιητικό σε μορφή .pdf μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Παρακαλούνται όσα ενδιαφερόμενα μέλη μας επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο, να το δηλώσουν τηλεφωνικά στα γραφεία της Ένωσης Αθηνών, τηλ: 2105236302, 2105249914 ώρες: 10:00 έως 19:00 έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, απ’ όπου θα λάβουν και τις λοιπές λεπτομέρειες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες