ΕΑΣΥΑ: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Με επιστολή που στέλνει σε όλα της τα μέλη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ)ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τον προσδιορισμό της Εκλογοαπολογιστικής Συνελεύσεως λόγω ολοκλήρωσης της θητείας της παρούσας διοίκησης.

Έτσι, την Παρασκευή 13 Μαΐου θα γίνει γενική συνέλευση.

Ολόκληρη η επιστολή της ΕΑΣΥΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του σήμερα, Τρίτη 10 Μαΐου 2022, αποφάσισε τον προσδιορισμό της Εκλογοαπολογιστικής Συνελεύσεως λόγω ολοκλήρωσης της θητείας της παρούσας διοίκησης.

Συγκεκριμένα αποφάσισε τον προσδιορισμό των Συνελεύσεων σύμφωνα με το καταστατικό όπως αναγράφονται παρακάτω:

Γενική Συνέλευση την 13 Μαΐου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Χίου 8, Καισαριανή).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί στις 15 Μαΐου 2022 ημέρα Κυριακή την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Εάν και τότε δεν υπάρξει απαρτία ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης η Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο (αίθουσα συγκεντρώσεων Δ.Α.Ε.) με τα παρακάτω θέματα:

  • Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού.
  • Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
  • Έγκριση ορισμού διεξαγωγής αρχαιρεσιών για το Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπροσώπων, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων σε Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να είμαστε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, διότι πρέπει με την παρουσία κάθε συναδέλφου, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, να προκύψουν οι νέοι μας στόχοι για την επερχόμενη συνδικαλιστική θητεία. Οι εποχές είναι δύσκολες, απαιτούν εγρήγορση, δράση και συμμετοχή η οποία είναι απαραίτητο συστατικό για συναινέσεις και συνθέσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες