ΕΑΣΥΑ: «Έμπρακτη αναγνώριση από επιφανή επιχειρηματία σε μέλη μας»

Για τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στους Αγίους Αναργύρους μετά από συμπλοκή με σκληρό αλλοδαπό κακοποιό και τη στήριξη από επιφανή επιχειρηματία εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΑΣΥΑ.

Η ανακοίνωση από την ΕΑΣΥΑ:

«Από την πρώτη στιγμή το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρέθηκε δίπλα στους δύο τραυματίες συναδέλφους-μέλη μας, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε αιματηρό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα την 03/07/2022 στην περιοχή των Πατησίων με σκληρό αλλοδαπό κακοποιό.

Ως αναγνώριση της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο, τους δύο αστυνομικούς επισκέφτηκε στις οικίες τους ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, συνοδευόμενος από τον επιφανή επιχειρηματία κ. Αλετρά Σταμάτη. Ο κ. Αλετράς επέδειξε για ακόμα μια φορά την έμπρακτη στήριξή του προς τον Έλληνα αστυνομικό συνδράμοντας οικονομικά στους δύο συναδέλφους στη δύσκολη γι’ αυτούς χρονική περίοδο.

Ως Ένωση Αθηνών ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τον κ. Σταμάτη Αλετρά, αφού τέτοιες πράξεις προσφοράς και αλληλεγγύης, είναι άξιες λόγου και οφείλουν να τυγχάνουν της ανάλογης προβολής».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες