ΕΑΣΥΑ: Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Λιακόπουλο

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντώνης Λιακόπουλος, το ιστορικό στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος και ιδίως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, ο Αντώνης Λιακόπουλος αποτέλεσε στυλοβάτη της πάλαι ποτέ Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αττικής, κατέχοντας τα αξιώματα τόσο του Γενικού Γραμματέα, όσο και του Αντιπροέδρου για πάνω από δύο δεκαετίες, εκπροσωπώντας επάξια τους αστυνομικούς του λεκανοπεδίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την αποφράδα ημέρα κατά την οποία άφησε την τελευταία του πνοή το ιστορικό στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος και ιδίως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Αντώνης Λιακόπουλος.

Για να μαθαίνουν και οι νεότεροι, ο Αντώνης Λιακόπουλος αποτέλεσε στυλοβάτη της πάλαι ποτέ Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αττικής, κατέχοντας τα αξιώματα τόσο του Γενικού Γραμματέα, όσο και του Αντιπροέδρου για πάνω από δύο δεκαετίες, εκπροσωπώντας επάξια τους αστυνομικούς του λεκανοπεδίου.

Ο Αντώνης ήταν αγαπητός από όλους τους συναδέλφους και άπαντες σεβόταν τη συνδικαλιστική του προσφορά προς τον εργαζόμενο αστυνομικό.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και νεότερη γενιά του συνδικαλιστικού κινήματος, έχουμε ευθύνη να μην λησμονούμε τους πρωτεργάτες μας και να μεταλαμπαδεύουμε το πάθος τους, τιμώντας παράλληλα την προσφορά τους στην θεμελίωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων αστυνομικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες