ΕΑΣΥΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής (ΕΑΣΥΑ) την Παρασκευή (01/07) πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και από ώρα 09:00 έως 13:00, στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Λ.Αλεξάνδρας 173, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων θα επιμεληθεί το Προεδρείο της Ένωσης.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας, κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες