ΕΑΒ: Παρέδωσε το 2.000ό εξάρτημα του C-130J Super Hercules

Σε δυο χιλιάδες, χωρίς να έχει βρεθεί κανένα απολύτως τεχνικό σφάλμα, ανέρχονται με το σημερινό που παρέδωσε , στην κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics, τα δομικά συγκροτήματα (regulated assembly) του μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J Super Hercules, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

«Με τη σημερινή παράδοση επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η εμπιστοσύνη της Lockheed Martin Aeronautics στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΕΑΒ, στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα εκτέλεσης του προγράμματος της ΕΑΒ, που εργάζεται με απόλυτη προσήλωση για την ποιοτικά άρτια και εμπρόθεσμη παράδοση των τμημάτων C-130J στο εργοστάσιο της Lockheed Martin Aeronautics στη Marietta της Georgia των ΗΠΑ.

Τα επιτεύγματα της εταιρείας, όπως το σημερινό, είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και της καλής φήμης που έχει οικοδομήσει διαχρονικά. Και η πιο τρανή απόδειξη αυτού είναι ότι, μετά και τη σημερινή παράδοση, 285 C130J σε όλο τον κόσμο θα πετούν με ενσωματωμένα τα υποσυγκροτήματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΒ.

Η κατασκευή των regulated assemblies είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους που έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin Aeronautics παγκοσμίως από το 2010.

Tags

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες