Έχετε πέσει θύμα κλοπής; Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποιεί στοιχεία συμμορίτη που διέπραττε κλοπές και απάτες

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία ημεδαπού συμμορίτη που διέπραττε συστηματικά κλοπές και απάτες και που συνελήφθη την 1-2-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, μέλους συμμορίας που διέπραττε κλοπές και απάτες και ο οποίος συνελήφθη την 1-2-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά (Σχετικό το από 2-2-2022 Δελτίο Τύπου).
Πρόκειται για τον:
ΜΠΑΖΑΚΑ Νεκτάριο του Γεωργίου και της Δέσποινας, γεννηθέντα την 30-5-1980 στην Αθήνα
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 13:00 ώρα της 3-6-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες