Εικόνα και βίντεο από το στρατιωτικό ελικόπτερο Apache – Παραμένει καθηλωμένο στην άμμο σε παραλία της Καρύστου

Ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού καθηλωμένο σε παραλία της Εύβοιας

Παραμένει καθηλωμένο στην άμμο στην παραλία Γιαννίτσι στην Κάρυστο της Νότιας Εύβοιας το στρατιωτικό ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού που έκανε νωρίτερα αναγκαστική προσγείωση, λόγω βλάβης στον κινητήρα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει από το Στεφανοβίκιο προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για σοβαρή βλάβη στον κινητήρα. Οι πιλότοι του Apache επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια (στην περιοχή της Καρύστου).

Κατά πληροφορίες το πανάκριβο επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία. Οι δύο χειριστές του Apache που είχαν απογειωθεί από τη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας είναι καλά στην υγεία τους.

Αναμένεται, πλέον, η μετάβαση τεχνικών της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Γιαννίτσι προκειμένου να εκτιμηθεί η έκταση της βλάβης στον κινητήρα του Apache και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το ελικόπτερο να απογειωθεί εκ νέου συνεχίζοντας την αποστολή του.

Ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού καθηλωμένο σε παραλία της Εύβοιας
Ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού καθηλωμένο σε παραλία της Εύβοιας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες