15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν σκότωσα τον Παναγιωτάκη – Τον αγαπούσα σαν δικό μου παιδί» (βίντεο)

    Συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή στον θάνατο του 15 μηνών Παναγιωτάκη η 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, παρά την ομολογία της για τέσσερις άλλες ανθρωποκτονίες βρεφών.

    Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία της για τη δολοφονία της αδελφής της (αδίκημα που έχει πλέον παραγραφεί), του έξι μηνών παιδιού της φίλης της Κατερίνας και των δύο ανήλικων παιδιών της, επέμειναν να τη ρωτούν για τον θάνατο του Παναγιωτάκη, παιδιού της φίλης της Πόπης.

    mourtzoukou

    Η Ειρήνη Μουρτζούκου, ωστόσο, φέρεται να απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν έχω σκοτώσει τον Παναγιωτάκη. Το παιδί αυτό το αγαπούσα σαν να ήταν δικό μου», δήλωσε επανειλημμένα κατά την ανάκριση.

    Ο μικρός Παναγιωτάκης πέθανε τον Αύγουστο του 2024, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στις 5 Αυγούστου, μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αρχικές εκτιμήσεις των αρχών χαρακτήρισαν το περιστατικό ύποπτο, ωστόσο δεν υπήρχαν τότε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να ασκηθούν διώξεις.

    Ο θάνατος του 15μηνου αγοριού ήταν αυτός που πυροδότησε την έναρξη ευρύτερης έρευνας γύρω από την Ειρήνη Μουρτζούκου.

    Μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2024, η Εισαγγελία Ηλείας έδωσε εντολή για νέα έρευνα, καθώς είχαν προκύψει ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η εν λόγω έρευνα άνοιξε τον δρόμο για τη διερεύνηση και των υπόλοιπων θανάτων παιδιών που συνδέονται με τη Μουρτζούκου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ